Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Samostatný tehlový 4 izbový RD v Malom Raji ponúka súkromie v tichej ulici

Ulica: Južná
Obec: Slovenský Grob
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
389 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Plaza real Vám ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom bungalov v Slovenskom Grobe - Novostavba v lokalite Malý Raj. Dom sa nachádza na rožnom pozemku, je výborne orientovaný na 3 svetové strany - východojužne je obývačka s terasou a juhozápadne kuchyňa a detská izba, spálňa a pracovňa severozápadne, čo znamená že dom je celý deň presvetlený a posobí teplo, útulne a príjemne. Úžitková plocha má rozlohu 131m2 s terasou, pričom samotný dom stojí na oplotenom pozemku s rozlohou 436m2 má 3 samostatné nepriechodné izby, obyvačku s kuchyňou jedálenským stolom. Kuchyňa má aj svoju potravinovú komoru. Jedno WC je samostatné v chodbe a dalšie WC je v kúpelke kde je pohodlnná vaňa a priestranný sprchový kút. Vedľa kúpeľne sa nachádza technická miestnosť s kotlom, kde je umiestnená práčka, aj sušička. Na chodbe je veľký rolldoor s policovou zostavou. Obývacia izba je spojená s kuchyňou - kuchynská linka je vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi (mikrovlnná rúra , vstavaná rúra, indukčná varná doska , umývačka riadu , digestor , vstavaná chladnička s mazákom). Dom má tiež predprípravu na vonkajšie žalúzie, kamerový systém, alarm a je možné dorobiť aj krb. V celom dome je podlahové kúrenie a kvalitná plávajúca podlaha. V dome ostáva kompletne vybavená kuchynská linka varná platňa, rúra, umýačka riadu, chladnička s mrazničkou, jedálenský stôl so stoličkami, vstavaná skriňa v chodbe ostatný nábytok po dohode. Terasa zastrešená aj so záhradným sedením. Na pozemku je záhradný domček na náradie a kosačku a menší detský kútik s trampolínou. Takže sa stačí len nasťahovať. Internet je vedený optikou od Slovanetu. Parkovanie je možné aj na vnútornom pozemku pre dve autá a dalšie tri autá možu parkovať pred domom na vlastnom odkúpenom pozemku. Ďalšie výhody tohto domu sú že je rožný a v slepej tichej ulici s nerušeným výhľadom na okolitú prírodu. Dom je napojený na všetky IS. 

Súčasťou areálu Malý Raj je pekné jazierko na prechádzky, okolo ktorého boli vybudované atrakcie na aktívne vyžitie, ako sú detské ihriská, posilňovacie stroje, grilovacie altánky, oplotený výbeh pre psíčkarov, ďalej sa tu nachádza nová ZŠ aj MŠ, zastávka autobusu, reštaurácia, kaviarne, v blízkosti krásny ekopark a obľúbené vinohrady a lesy Malých Karpát. Na skok je okresné mesto Pezinok s kompletnou občianskou vybavenosťou. Výborná dostupnosť do Bratislavy po novej R1. Pár minút autom sa nachádza OC Monar a Tesco.
Okrem kvalitného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv, spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež základný poplatok za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. - K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. V cene je aj znalecký posudok na hodnotu domu. Dom je kúpou voľný k nasťahovaniu.

Cena nehnuteľnosti 389.000.- Eur.

Kontakt: František Pastucha 0903 412 411

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha predzáhradky:
20 m2
Plocha pozemku:
436 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
131 m2
Zastavaná plocha:
131 m2
Podlahová plocha:
131 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2019
Rok kolaudácie:
2019
Celková plocha:
436 m2
Terasa plocha:
15 m2
Počet terás:
1
Počet vonkajších parkovacích miest:
5
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

František Pastucha

František Pastucha

maklér

  • Slovensky
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti